Muut palvelut

Great Lengths hiustenpidennys

Great Lengths hiustenpidennysmenetelmällä voit turvallisesti tuuhentaa, raidoittaa tai pidentää omia hiuksiasi. Voit uida, saunoa, olla auringossa-menetelmä on kestävä ja hellä omille hiuksille. Menetelmällä saat itsellesi unelmien hiukset. Great Lengths käyttää vain 100 % aitoa hiusta. Värejä löytyy joka lähtöön, n. 80 eri sävyä, useita eri pituuksia. GL hiuksia voit pitää 4-6kk, jonka jälkeen ne kampaamossa irrotetaan. Teippisysteemillä huoltoväli n. 6-8vko. Great Lengths- hiustenpidennyksiä voivat tehdä vain GL koulutuksen käyneet kampaajat, joten olet aina turvallisissa käsissä. Tule meille ilmaiseen konsultaatioon niin katsotaan yhdessä mitä voisimme kehittää 😉 Tutustu lisää www.hiustenpidennys.com

Varaa tästä aika ilmaiseen konsultaatioon.

Zental hampaiden valkaisu

Mikään ei kiinnitä ihmisten huomiota paremmin kuin valkoisena sädehtivät
hampaat ja valloittava hymy.

Ennen valkaisua suosittelemme käymään tarvittaessa hammaskiven poistossa. Vaalennusteho jopa 6 astetta. Aikaa käsittelyyn kuluu 45min. Valkaisun jälkeen tulee sinun välttää 6h värjääviä aineita, kuten mehuja, kahvia, teetä, tupakkaa jne. Valkaisun voi tarvittaessa uusia 6kk kuluttua. Menetelmä ei aiheuta vihlomista eikä aiheuta vaurioita kiilteelle! Nopea, turvallinen, tehokas!

Lävistykset ja korvien rei’itys

Teemme turvallisesti napa-, korva-, huuli-, kulma- ja nenälävistyksiä. Lävistyksissä käytämme ainoastaan titaani koruja. Alle 16v. pitää olla vanhempien lupa toimenpiteeseen.

Korvien rei’itys tapahtuu yksittäin steriili pakatuilla Blomdahl korvakoruilla, valittavissa useita eri malleja joko muovi-tai titaanikoruvaihtoehdoilla. Alle 16v. pitää olla vanhempien lupa toimenpiteeseen.

Kasvojen muotoilua – Revanesse

Revanesse-tuotteet on valmistettu uusimman ja edistyneimmän kaksoislinkitysteknologian avulla. Innovatiivisen tuotekehittelyn tuloksena tuotteet ovat korkealaatuisia hyaluronihappo täyteaineita. jotka ovat turvallisia ja pitkäkestoisia. Revanesse-tuotteet sisältävät korkeimman mahdollisen pitoisuuden sidottua hyaluronihappoa.

Revanesse on hyaluronihappo geeliä, jolla voidaan täyttää ryppyjä ja juonteita sekä täyteläistää huulia.

Hyaluronihappo on luonnollinen täyteaine jota esiintyy ihossa ja kehossa luonnostaan. Hyaluronihappo hajoaa ajan myötä vedeksi ja poistuu kokonaan elimistöstä, joten hoitotulos ei ole pysyvä.

Tarve uusinnalle tulee yleensä n. vuoden kuluttua.

Käyttökohteet ja hinnat:
REVANESSE Ultra 8-12kk 1 ml, 25g/ml 290€

  • Huulten muotoilu ja täyttö
  • Suupielet
  • Syvät rypyt ja juonteet kasvoilla
  • Leuka, leukalinja
  • Posket
  • Nasolabiaali juonteet
  • Sibeliusrypyt