Kauneushoitola- ja kosmetologipalvelut, Helsingin keskusta

Salon Friset tarjoaa huippuluokan kosmetologipalveluja. Voit valita laajasta valikoimasta erilaisia kasvohoitoja tai jalka- ja käsihoitoja, kokeilla ripsienpidennystä tai vaikka sokerointia! Tutustu

Kauneuspalveluhinnasto

Kasvohoidot ja ihonpuhdistukset

Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia kasvohoitoja, joissa käytämme laadukkaita ranskalaisia Académie- tuotteita. Jos et ole varma mitä ihosi tarvitsee, varaa aika täydelliseen kasvohoitoon, jolloin kartoitamme juuri sinun ihosi tarpeet ja teemme hoidon sen mukaan.

Käsi- ja jalkahoidot

Helli itseäsi erilaisilla rentouttavilla & hoitavilla jalka- ja käsihoidoilla.

  • Rentouttava jalkahoito: jalkakylpy, kuorinta ja hieronta.
  • Täydellinen jalkahoito: jalkakylpy, kynsien/kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, lakkaus, naamio ja hieronta.
  • Täydellinen manikyyri: kuorinta, kynsien/kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus.
  • Manikyyri: kynsien/kynsinauhojen hoito, lakkaus ja käsivoide.
  • Pikamanikyyri: viilaus ja lakkaus.

Sokerointi

  • Eroon ihokarvoista vartalosokeroinnilla. Poistamme häiritsevät ihokarvat hellävaraisesti sokerilla, joka on 100 % luonnontuote. Sokeroinnissa karvat poistetaan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
  • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan hellästi ja turvallisesti poistettua karvoja myös intiimialueilta. Sokerointi on erittäin hygieenistä ja tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.
  • Teemme myös miehille mm. brassi-sokerointia

Lävistykset - napaan, nenään, korvaan, kulmaan, huuleen

Lävistykset tehdään useimmiten napaan, nenään, korvaan, kulmaan tai huuleen. Lävistykset tehdään steriilillä kanyyli-neulalla. Lävistyksiin käytämme ainoastaan titaanikoruja.

Lävistyksen ottamisen jälkeen tulee välttää saunomista ja uimista. Lävistettävä kohta tulee puhdistaa lämpimällä vedellä aamuin illoin ja puhdistusnesteellä kerran päivässä.

Meikit ja maskeeraukset

Valitse haluamaasi teemaan sopiva meikki, kuten esimerkiksi kevyt päivämeikki tai iltameikki juhlia varten. Uutuutena pikameikki 30min. Hyvä vaihtoehto silloin kun haluaisit, että vain silmäsi meikataan vahvasti tai vahvennamme jo olemassa olevan meikkisi iltaan. Koko meikin ollessa kyseessä, silloin valitset päivä- tai iltameikin.

Käytämme meikkisarjana laadukasta LCN- meikkisarjaa Saksasta. Sarja on tunnettu vahvasta pigmentistään ja pysyvistä tuloksista. Runsaasti pigmenttiä sisältävät tuotteet levittyvät täydellisesti, pysyvät hyvin ja tuntuvat erittäin miellyttäviltä iholla.

Morsiusmeikki, häämeikki, juhlameikki

Morsiusmeikki sisältää aina harjoitusmeikin. Suosittelemme, että aika morsiusmeikkiin ja hääkampaukseen varataan reilusti ajoissa.

Suosituimmat viikonloput ovat varattuja usein jo kuukausia etukäteen. Myös sulhaselle voidaan tehdä kevyet ehostukset.

Meikkausten yhteydessä saat meikit -10%

Pigmentointi - kulmakarvat, silmät ja huulet

Pigmentoinnin tarkoituksena on korostaa luonnollista kauneutta kestävällä vaihtoehdolla. Sen tarkoitus ei ole korvata varsinaista meikkiä.

Kestopigmentoinnissa väri viedään ylimpien ihokerrosten alle ja se kestää siellä ihotyypistä riippuen 2-5 vuotta. Pigmentoinnin kohteina ovat useimmiten kulmakarvat, silmät ja huulet. Työ tehdään kaksi kertaa (hinta sis. 2 käyntiä), välissä ihon tulee parantua ennen kuin käsittely uusitaan, väli n. 3vko.

Tekniikkana kulmissa on vaihtoehtona kone- tai microblading -tekniikka (yksittäinen karva-tekniikka)

Rakennekynnet

Voit valita yksiväriset tai ranskalaiset rakennekynnet, kynsikoristeella tai ilman.

Voit kysyä kynsiteknikoltamme vinkkejä kynsien hoidosta aina maailmalla vallitseviin muotitrendeihin asti. Rakennekynnet tehdään akryylilla.

Varpaankynsien geelaus

Geelatut varpaankynnet ovat joka kesän muotitrendi. Geelauksilla saat nopeasti varpaisiisi uutta ilmettä esimerkiksi ranskalaisella lakkauksella.

Geelaus kestää varpaankynsissä noin 1-2 kk eivätkä kynnet tarvitse erityistä hoitoa.

Shellac-lakkaus

Shellac-lakkaus on heille, jotka haluavat täydellisen yli 14 päivää kestävän lakkauksen nopeasti. Shellac yhdistää geelilakan ja kynsilakan parhaat puolet: Levittyy kuin lakka, kestää kuin geeli ja on helppo poistaa vain 5 minuutissa!

Upeat kiilto ja siistit kynnet vähintään 14 päivää! Shellac-lakkausta ei huolleta vaan se poistetaan ja tehdään aina uudestaan, kun kynsi kasvaa tai halutaan vaihtaa väriä. Shellac ei vahingoita omaa kynttä, koska sen yhteydessä ei omaa kynttä hiota lainkaan.

Suihkurusketus - GREAT TAN

Kaunis päivetys iholle kymmenessä minuutissa. Menetelmä, jossa erittäin hienojakoisella sumuttimella suihkutetaan itseruskettavaa ainetta kasvoille ja koko vartalolle. Rusketus tulee näkyviin heti, mutta itseruskettavat ainesosat syventävät väriä seuraavan kuuden tunnin ajan.

Rusketus kestää iholla n. 6-10 päivää ja haalistuu itsestään pois. Huomioithan, että suihkurusketuksen jälkeen tulisi ihoa olla kastelematta n. 12 tunnin ajan ja myös käsienpesua olisi hyvä välttää. Tule meille löysillä vaatteilla. Jos ihosi on kuiva tai hilseilevä, niin kestävämmän ja kauniimman tuloksen saat, kun olet kuorinut ja hoitanut ihoasi jo hieman ennakkoon. Itse rusketuksen aikana voit olla joko kokonaan ilman vaatetusta tai jos haluat rajoja näkyviin niin voit olla myös uikkarit tai bikinit päällä tai saat meiltä kertakäyttöalushousut käyttöön.

Ripsien pidennyksillä tuuheat ripset - kestoripset, kuituripset

Ripsienpidennyksissä käytetään kuituja, jotka liimataan yksitellen omaan ripseen. Ripsikuidut ovat luonnollisen näköisiä ja ne tehdään asiakkaan toivomusten mukaisesti (kuitujen pituus, paksuus ja määrä).

Ripset kestävät n. 4-8 viikkoa, riippuen omien ripsien uusiutumisen tahdista. Ripsien suositeltu huoltoväli on n. 3-5 viikkoa, jotta ripset pysyvät kauniin näköisinä. (Ensimmäinen huoltoväli on lyhyempi, n. 2-3viikkoa.)

Huomioithan, että ripsienpidennysten jälkeen ripsiä tulisi olla kastelematta 24-48 tunnin ajan. Ripsienpidennyksiä ei saa hangata eikä taivuttaa ripsientaivuttajalla. Ripsien puhdistamiseen käytetään öljytöntä meikinpoistoainetta.

Hieronnat

Hieronta on täydellinen tapa hoitaa mieltä ja kehoa. Voit valita klassista hierontaa rasittuneille lihaksille tai lymfahierontaa vähentämään turvotusta toivomallasi alueella. Aromahieronta hemmottelee mieltäsi ja kehoasi aktivoiden aistisi lämpimien öljyjen avulla tehden olosi rentoutuneeksi, levänneeksi ja ihosi samettisen pehmeäksi. Kuumakivihieronta on hemmottelevampi vaihtoehto klassiselle hieronnalle; koko keholle tarkoitettu hoito, joka rentouttaen avaa jännittyneet lihakset, tehdään lämpimillä kivillä ja öljyillä.