Parturi-kampaamo ja monipuoliset kampaamopalvelut

Asiakkaamme ovat hyvissä käsissä, sillä Helsingin keskustassa sijaitsevan Salon Frisetin ammattilaiset kouluttautuvat jatkuvasti ja ovat ajan hermolla. Trendien ja muotivirtauksien mukana pysyminen asettaa mielenkiintoisia haasteita päivittäiseen työskentelyyn ja tämä näkyy asiakkaidemme etuna. Varaa aika ilmaiseen konsultointiin. Yhdessä pyrimme löytämään parhaan ratkaisun ulkonäkösi hyväksi. Etsitkö hiushinnastoa?

Hiuspalveluhinnasto

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset - naisille, miehille ja lapsille

Leikkaukset alkavat hiustenpesulla ja rentouttavalla päähieronnalla. Hintaan sisältyy myös muotoilutuotteet sekä hiusten muotoon kuivaus. Teemme paljon värjäyksiä, raidoituksia, taittoja sekä erikoisvärjäyksiä moniväritekniikoilla. Kunnioitamme aina asiakkaan tyylinmukaista ilmettä ja huomioimme hiusten kunnon. Käytössämme myös ELUMEN joka sopii yleensä myös väriallergisille.

Emme värjää hapeteväreillä alle 16-vuotiaiden hiuksia, mutta käytössämme on useita turvallisia vaihtoehtoja myös nuorille.

Hiusten rakennekäsittelyt/ permanentit/ CHI-suoristukset/ KERASILK

Kun haluat hiuksiin runsautta ja kiharaa! Peruspermanenttien lisäksi saat hiuksiisi myös spiraalikiharat, tuki- ja volyymikäsittelyt.

Ammattitaitoinen kampaaja pystyy tekemään luonnollisen näköisiä kiharoita eikä permanentti enää tarkoita vain pientä ja perinteistä kiharaa vaan lopputuloksesta voidaan tehdä hyvin luonnollinen ja taipuisa.

Permanentit toteutetaan halutun lopputuloksen mukaan, hyödyntäen erilaisia rullaustekniikoita aina asiakaskohtaisesti. Ota yhteyttä, kun mielessäsi on permanentteihin liittyviä kysymyksiä: hiusten rakennekäsittely, tukipermanentti, spiraalikiharat, luonnollinen permanentti.

CHI-suoristuksilla voimme suoristaa turvallisesti afrohiukset, luonnonkiharat tai permanentatut hiukset. Huomioithan, jos hiuksissasi on voimakasta vaalennusta, niin konsultoi kampaajan kanssa onko suoristusta järkevä tehdä.

KERASILK, pörröisyyden poistaja- lievempi vaihtoehto CHI-suoristukselle. Suoristaa, mutta pehmeämmin. Kesto n. 5kk

Kauneimmat kampaukset - juhlaan ja arkeen

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset sekä perinteiset, että rajoja rikkovat kampaukset tai nopeammat pikakampaukset juhlaan ja arkikäyttöön. Voimme haluttaessa käyttää myös hiuslisäkkeitä, kukkia tai koruja. Tarvittaessa teemme myös harjoituskampauksia.

Onnistunut kampaus kuvastaa kantajaansa hiusten pituudesta riippumatta. Vaikka kampaukset tehdään vain hiuksille, sopivan ilmeen suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan koko persoonan. Halutessasi saat hiusmuotoilijoiltamme neuvoja yksilöllisen kampaustyylin löytämiseen.

Ota yhteyttä, kun mielessäsi on kampauksiin liittyviä kysymyksiä: Hääkampaukset, juhlakampaukset, pikakampaukset, pitkien- tai lyhyiden hiusten kampaukset, juhlanutturat, ylioppilaskampaukset, vanhojenpäiväkampaukset.

Hiustenpidennykset - lyhyisiin ja pitkiin hiuksiin

Monet naiset unelmoivat pitkistä, paksuista ja terveen näköisistä hiuksista. Muutamat onnekkaat omaavat hiukset, jotka kestävät niihin kohdistuvan rasituksen pituuskasvun aikana. Great Lengths -menetelmä tarjoaa toteutuneen unelman pitkistä ja paksuista hiuksista.

Lue lisää hiustenpidennyksistä

Ota yhteyttä hiustenpidennyksiin liittyvissä kysymyksissä: hiusten pidennykset, hellävaraiset hiustenpidennykset, pidennykset lyhyisiin hiuksiin, hiustenpidennysten hinta.

Fine Featherheads

Upeat aidot käsinmaalatut höyhenet hiuksiin! Fine Featherheads -höyhenet kestävät pesun, suoristuksen ja kiharruksen. Laaja värivalikoima, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kesto 2-4 kk.

Ota yhteyttä hiushöyneniin liittyvissä kysymyksissä!