Yhteystiedot & Tiimi

Hius- ja Kauneushoitola Salon Friset

Puhelin: 09 477 2207
Osoite: Mannerheimintie 29, 00250 HELSINKI

Aukioloajat

ma, ke, pe 9-17, ti, to 8-20, la 8-15

Ota yhteyttä lomakkeella!

Minna

Perustin Frisetin vuonna 1991 ja ajatuksena oli päästä tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman monipuolista kauneudenhoitoa. Frisetistä löytyykin nykyisin laajasti kaikkea kauneuteen liittyvää. Olen osallistunut lukuisiin kilpailuihin, lähinnä hiustenleikkaus- ja värjäys, mutta myös kampaus- ja maskerauskisoihin. Viime vuosina enemmän keskittynyt tuomarointiin. Mielipuuhaani on suunnitella jotain uutta asiakkaalleni. Great lengths pidennyksiä olen tehnyt vuodesta 1994 ja kouluttanut kaikki suomen GL tekijät. Vapaa-aikana olen ajautunut remonttihommiin, kesällä veneilen ja talvisin rinteissä. Matkustelu on lähellä sydäntäni. Savonlinnasta lähtöisin, joten juttua riittää :)) Tervetuloa penkkiini!

Anneli

Olen aloittanut parturi-kampaajaurani 2010. Olen ihastunut tässä työssä työn monipuolisuuteen ja vaihtuviin trendeihin. Olen innokas suunnittelemaan asiakkailleni aina jotain uutta. Teen myös meikkejä, joten minun käsieni kautta voi lähteä kokonaisvaltaisesti uudistuneena. Vapaa-ajalla viihdyn salilla ja vielä paremmin shoppailemassa. Äitiyslomalla 01/20 alkaen.

Sirpa

Olen Cidesco-kosmetologi ja ollut unelma-ammatissani n. 8 vuotta. Parasta työssäni on ihmisläheisyys ja hyvän olon tuottaminen asiakkaalle. Pyrin tekemään työni 100% ja aina niin hyvin, että asiakas on hoidosta lähtiessään tyytyväinen ja rentoutunut. Saan erityisen paljon kiitosta kivuttomasta sokerointi tekniikastani ja rentouttavista hierontatyyleistäni.  Vapaa-ajallani nautin kielten opiskelusta, matkustelusta ja mökkeilystä. Tervetuloa käsittelyyni, lupaan että tykkäät!