Yhteystiedot & Tiimi

Hius- ja Kauneushoitola Salon Friset

Puhelin: 09 477 2207
Osoite: Mannerheimintie 29, 00250 HELSINKI

Aukioloajat

ma, ke, pe 9-17, ti, to 8-20, la 8-15

Ota yhteyttä lomakkeella!

Minna

Perustin Frisetin vuonna 1991 ja ajatuksena oli päästä tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman monipuolista kauneudenhoitoa. Olen osallistunut lukuisiin kilpailuihin, lähinnä hiustenleikkaus- ja värjäys, mutta myös kampauskisoihin. Nämä ovat selkeitä vahvuuksiani. Mielipuuhaani on suunnitella aina jotain uutta asiakkaalleni. Vapaa-aika kuluu salilla ja talvisin rinteissä. Myös matkustelu on lähellä sydäntäni.

Tintti

Työssäni pidän sen sosiaalisuudesta sekä alan jatkuvasta kehittymisestä. Koulutukset pitävät ajan hermoilla ja niistä saa aina uutta potkua työhön. Olen pirteä parturi-kampaaja, hiustenpidennysten kouluttaja sekä mestarikynsiteknikko. Vapaa-ajalla hevostelen ja matkustelen. Nähdään iloisten ja luovien hetkien merkeissä!

Tuija

Toimin parturi-kampaajana ja kosmetologina. Pyöräytin maailmaan kaksoset toukokuussa 2009 ja kolmannen lapsen toukokuussa 2012, joten vapaa-ajan ongelmia minulla ei ole! Työssäni pidän siitä, että saan vaikuttaa asiakkaan uudistuneeseen ulkonäköön ja taas hoitopuolella auttaa erilaisissa ongelmissa sekä antaa rentoutumistuokion kiireiseen arkeen.

Heli

Olen parturi-kampaaja/ kosmetologi, joka palvelee iloisella asenteella kaikki asiakkaat. Lempitöihini kuuluvat vaaleat värjäykset ja kampaukset. Vapaalla olen innokas matkustelija ja seikkailija.

Anneli

Olen aloittanut parturi-kampaajaurani 2010. Olen ihastunut tässä työssä työn monipuolisuuteen ja vaihtuviin trendeihin. Olen innokas suunnittelemaan asiakkailleni aina jotain uutta. Teen myös meikkejä, joten minun käsieni kautta voi lähteä kokonaisvaltaisesti uudistuneena. Vapaa-ajalla viihdyn salilla ja vielä paremmin shoppailemassa. Äitiyslomalla 01/20 alkaen.