Yhteystiedot & Tiimi

Hius- ja Kauneushoitola Salon Friset

Puhelin: 09 477 2207
Osoite: Mannerheimintie 29, 00250 HELSINKI

Aukioloajat

ma, ke, pe 9-17, ti, to 8-20, la 8-15

Ota yhteyttä lomakkeella!

Minna

Perustin Frisetin vuonna 1991 ja ajatuksena oli päästä tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman monipuolista kauneudenhoitoa. Frisetistä löytyykin nykyisin laajasti kaikkea kauneuteen liittyvää. Olen osallistunut lukuisiin kilpailuihin, lähinnä hiustenleikkaus- ja värjäys, mutta myös kampaus- ja maskerauskisoihin. Viime vuosina enemmän keskittynyt tuomarointiin. Mielipuuhaani on suunnitella jotain uutta asiakkaalleni. Great lengths pidennyksiä olen tehnyt vuodesta 1994 ja kouluttanut kaikki suomen GL tekijät. Vapaa-aikana olen ajautunut remonttihommiin, kesällä veneilen ja talvisin rinteissä. Matkustelu on lähellä sydäntäni. Savonlinnasta lähtöisin, joten juttua riittää :)) Tervetuloa penkkiini!

Niina

Hei, olen parturi-kampaaja ( valmistunut -98) . Pidän työstäni todella paljon ja pitkät hiukset, värit ja vaalennukset, sekä pidennykset ovat erityisosaamistani (teippi-pidennyksiä tehnyt viimevuosina erityisesti ), mutta kaikki muukin oman alan työ on mieluisaa.

Tehnyt joskus myös jonkin verran koulutustyötä.

Asun punavuoressa ja elelen mieheni ja koiramme Ainon kanssa. Harrastuksiin kuuluu astanga-jooga, matkustaminen, lenkkeily koiran kanssa ja ystävien kanssa ”hengailu” .

Olen sosiaalinen persoona ja tykkään asiakaspalvelutyöstä, siitä että voimme luoda asiakkaalle jotain kivaa uutta ja kertoa ”pikku-niksejä” hiusten laittoon kotona. Varaapa mulle aika niin nähdään pian!

Päivi

Hei, olen Päivi, syntyisin Helsingistä. Muutin kesäkuussa 2020, kahdeksan vuoden jälkeen, Espanjasta Suomeen. Olen ollut ”pienen iäisyyden” alalla, edellen rakastamassani ammatissa. Great Lengths -hiustenpidennykset ”minimini” osioissa on intohimoni. Spiraalipermikset ja pesunkestävät kiharat ovat olleet aina työtä joista nautin. Hiusten kanssa työskentelyn lisäksi, rakennekynnet, vartalosokerointi ja ripsikoulutus on myös plakkarissa! Nähdään!

Kristiina

Moikka! Olen Kristiina valmistuva parturi-kampaaja ja odotan innolla sitä, että voin kutsua itseäni valmiiksi parturi-kampaajaksi. Kampaajahan ei ole ikinä oikeasti valmis ja siksi tämä työ kiehtoo minua sillä pidän haasteista ja opin rautaisilta ammattilaisilta täällä päivittäin kaikkea uutta.

Työssäni eniten pidän siitä, että näen asiakkaan ilon silmistä muutoksen jälkeen. Vahvuuksiani ovat naisten ja miesten hiustenleikkuut sekä kulmien- ja ripsien värjäykset. Hiustenpidennykset ja värit kiehtoo minua eniten ja näissä varsinkin haluan kehittyä todella hyväksi!

Hiusten leikkuut, värjäykset , pidennykset , permanentit, shellac kynnet ym. ovat saatavilla minulta ja paljon muuta! Toivottavasti me nähdään♥

 

Sirpa

Olen Cidesco-kosmetologi ja ollut unelma-ammatissani n. 8 vuotta. Parasta työssäni on ihmisläheisyys ja hyvän olon tuottaminen asiakkaalle. Pyrin tekemään työni 100% ja aina niin hyvin, että asiakas on hoidosta lähtiessään tyytyväinen ja rentoutunut. Saan erityisen paljon kiitosta kivuttomasta sokerointi tekniikastani ja rentouttavista hierontatyyleistäni.  Vapaa-ajallani nautin kielten opiskelusta, matkustelusta ja mökkeilystä. Tervetuloa käsittelyyni, lupaan että tykkäät!

Sini

Haluan tehdä ihmiset iloiseksi, ja mikäs sen parempaa, kuin yhdessä luoda jotain kaunista asiakkaan toiveiden mukaan! Teen Frisetissä erikoistöitä mm. Yumi lashes ripsien taivutusta, Great lengths pidennyksiä, sokerointeja ym. Vastuullani on myös salongin tilaukset, kuvaukset ja somet. Sen lisäksi huolehdin henkilökunnasta ja asiakkaista, mutta myös kouluttaudun kokoajan lisää. Nähdäänhän pian?!

Heli

Olen parturi-kampaaja/ kosmetologi, joka palvelee iloisella asenteella kaikki asiakkaat. Lempitöihini kuuluvat vaaleat värjäykset ja kampaukset. Vapaalla olen innokas matkustelija ja seikkailija. Äitiyslomalla 08/2020 alkaen.

Anneli

Olen aloittanut parturi-kampaajaurani 2010. Olen ihastunut tässä työssä työn monipuolisuuteen ja vaihtuviin trendeihin. Olen innokas suunnittelemaan asiakkailleni aina jotain uutta. Teen myös meikkejä, joten minun käsieni kautta voi lähteä kokonaisvaltaisesti uudistuneena. Vapaa-ajalla viihdyn salilla ja vielä paremmin shoppailemassa. Äitiyslomalla 01/20 alkaen.